Πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου για το ανανεωμένο πρόγραμμα του ATTICA TV

Ενισχύεται το πρόγραμμα του ΑTTICA TV με ανανεωμένες ενημερωτικές εκπομπές

H καθημερινή εκπομπή «RESTART» με τους Αλέξανδρο Κλώσσα και την Ευαγγελία Βόσνου θα εξακολουθήσει να δίνει το στίγμα της καθημερινά στις 17:00 το απόγευμα, διαβάζοντας με ανατρεπτική διάθεση και κριτική ματιά όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Την σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και η Βούλα Κεχαγιά με το δίωρο μαγκαζίνο «ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ» από Δευτέρα εως Παρασκευή στις 19:00, εστιάζοντας στα πολιτικά και στα κοινωνικά θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας επιχειρώντας μία δεύτερη ανάγνωση στις εξελίξεις.

Ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ATTICA TV κάθε βράδυ στις 21:00 με την Κατερίνα Ζάνα και μας μεταφέρει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ενημέρωση με αξιοπιστία χωρίς γκρίζες ζώνες και αποκλεισμούς. Σχολιάζουν ο Βασίλης Σκουρής και η Έλλη Τριανταφύλλου.

«ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2.0» είναι η νέα ενημερωτική εκπομπή, που θα παρουσιάζει καθημερινά στις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης και σχολιάζουν ο Νίκος Ελευθερόγλου και η Μάγκυ Δούση. Η βραδινή ζώνη του ΑTTICA TV εμπλουτίζεται, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μια διακριτή πρόταση στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας.