ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «THE WALL» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑTTICA TV

ΕΚΠΟΜΠΗ THE WALL

Η πρεμιέρα της εμβληματικής σειράς ντοκιμαντέρ αύριο στις 20:00 αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV.

Το ATTICA TV καλωσορίζει αύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 20:00, το ντοκιμαντέρ «THE WALL». Το «THE WALL» είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ που εξερευνά έξι από τα πιο εμβληματικά Τείχη, τα σύνορα του κόσμου που αποτέλεσαν ορόσημο της παγκόσμιας ιστορίας.
Το «THE WALL» αναφέρεται στο Τείχος μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστίνης, την Πράσινη Γραμμή της Κύπρου, των ΗΠΑ και του Μεξικού, τη Στρατιωτική Ζώνη Ασφαλείας στην Κορέα, τις τοιχογραφημένες κοινότητες στη Βόρεια Ιρλανδία, και το πλέον κατεδαφισμένο Τείχος του Βερολίνου. Κάθε επεισόδιο της σειράς αποκαλύπτει τις ανθρώπινες ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά τα Τείχη. Γιατί κατασκευάστηκαν, πώς επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων και τι συμβαίνει όταν αυτά καταρρέουν;
Στο «ΤΗΕ WALL» θα παρακολουθήσουμε δυνατές ιστορίες από ανθρώπους και κοινότητες που η ζωή τους έχει επηρεαστεί από το «Τείχος». Ιστορίες που διηγούνται οι ίδιοι, ζώντας κάτω από τη σκιά του. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που υποστηρίζουν την κατασκευή των τειχών ενώ οι υπόλοιπου είναι αυτοί που παλεύουν να τα καταργήσουν.
Το «ΤΗΕ WALL» είναι μια σειρά για την ελπίδα και την ενότητα μπροστά στον διαχωρισμό, για τη νίκη του ανθρώπινου πνεύματος παρά την απομόνωση. Πρεμιέρα αύριο Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 20:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 23:30, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV.